Kokemuksia kursseista ja hoidoista

Kari Pauluksen oppilaat ja hoidettavat tulevat kursseille ja hoitoihin hyvin erilaisista syistä ja lähtökohdista. Esimerkiksi haetaan apua akuuttiin vaikeaan tilanteeseen tai koetaan elämän olevan tienristeyksessä, jossa pitäisi nähdä jotakin uutta tai halutaan syventää omaa henkistä kasvua. Tässä Karin viisi oppilasta kertoo omista kokemuksistaan.

Matkalla kotiin

IT-työläisen Sannan elämästä alkoi kadota voima ja eräänä päivänä hän huomasi olevansa täysin poikki. Oli löydettävä toinen tapa elää. Sanna tutustui ensin reikiin ja sitten kehoterapiaan.
Lue lisää...

Kehoterapia vei vanhan tuskan äärelle

Marjaana alkoi muistaa omaa lapsuuttaan ollessaan pienen esikoisvauvan äiti. Kehoterapia vei mukanaan, ja Marjaana tutustui omaan kehoonsa ja tunteisiinsa uudella tavalla.
Lue lisää...

Pätkä elämästäni

Reikikurssi avasi Esalle oven siihen maailmaan, jota hän oli alitajuisesti etsinyt jo vuosia. Henkinen kasvu sai koko elämäntavan muuttumaan asuinpaikkaa myöten.
Lue lisää...

Miksi lähdin opettajakoulutukseen

Sirpa-Liisa oli pitkään tyytyväinen niihin reikin oppeihin, mitä hän oli saanut 1 ja 2 -kursseilla. Ajatus reikin opettajakoulutuksesta kuitenkin kypsyi alitajunnassa, ja yhteistyö Karin kanssa lähti uudelle tasolle.
Lue lisää...

Reikiopettajakoulutus

Leenan kohdalla reikin opettajakoulutus lisäsi varmuutta omista taidoista opettajana sekä vahvisti ja syvensi myös hoitojen tekemistä.
Lue lisää...